Luni 3 Octombrie

Tișe către fostul director al Teatrului Puck care amenința cu greva foamei: Să abordeze cu înțelepciune și calm situația


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a spus că fostul manager al Teatrului de Păpuși Cluj se poate înscrie la concurs și, dacă va avea cel mai bun proiect, va fi numit director într-un nou mandat.

Am văzut și eu în presă decizia domnului director de a apela la această modalitate de protest. Ce pot spune este că noi vom aplica legea așa cum am făcut-o la fiecare instituție de cultură. Procedura legală este foarte simplă. El a fost manager, a fost evaluat și a fost evaluat chiar bine.

În cadrul legal pe care noi îl avem trebuie să dăm drumul la un concurs de selectare a managerului la care poate să participe orice persoană își dorește, inclusiv domnul fost manager. Dacă dorește, el se poate înscrie la noul concurs pe care îl vom face.

Va fi aceeași comisie care l-a analizat pe dânsul și l-a dat câștigător acum 4 ani, deci nu se poate plânge de o comisie abuzivă. Recomandarea mea este să abordeze cu înțelepciune și calm situația. Trebuie să înțeleagă că singura modalitate procedurală pe care noi o avem la îndemână este selectarea de manager.

Să se înscrie la concurs și îl asigur că va fi unul transparent și corect, iar dacă el va avea cel mai bun proiect, va câștiga din nou și va fi numit iar director. Lucrurile sunt mai simple decât par și îl asigur că nimeni nu are niciun parti-pris față de cineva”, a declarat Alin Tișe, la emisiunea Ziua LIVE.

VIDEO - Actorul Emanuel Petran, despre greva foamei în care va intra: „Veți vedea că mă vor lăsa să mor de foame”

Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Comentarii Facebook