PSD Cluj acuza Primaria: "Cumpara veste de vant cu 4.100 de lei pentru politistii locali!


PSD Cluj acuza Primaria Cluj Napoca ca "umfla" licitatiile si va sesiza Curtea de Conturi si Prefectura. Social democratii sustin ca administratia vrea sa cumpere veste de vant pentru politia comunitara cu 4.100 de lei bucata.

Un alt exemplu dat de membrii PSD este contractul de modernizare cinematografelor in valoare de 15 milioane de lei si de amplasare a gardurilor in Cluj Napoca. Valoarea totala a acestor contracte se ridi9ca la 6,5 milioane de euro.

"In urma monitorizarii site-ului E-licitatie, am constatat ca Primaria Cluj-Napoca a anuntat licitatii cu sume deosebit de mari, supraevaluate, si cu obiective care nu respecta prioritatile municipiului si strategia de dezvoltare. PSD Cluj-Napoca va sesiza Curtea de Conturi si Prefectura in legatura cu aceste licitatii. Exista suspiciuni privind supraevaluarea unor proiecte, cum este, de exemplu, cel de achizitionare de bluze de vant pentru politistii comunitari la un pret de 4.102 lei bucata, sau de modernizare a trei cinematografe pentru 15 milioane de lei, fara TVA. Cu acesti bani se poate construi un multiplex cu 10 sali. Suma totala pentru aceste licitatii se ridica la 6,5 milioane de euro", a declarat Mircea Jorj.
 
Presedintele PSD Cluj Napoca a mai spus ca pentru jachetele de vant pentru politistii locali Primaria plateste 800.000 de lei. Acestea ar urma sa ajunga la 195 de politisti si valoreaza 4.100 de lei.

"De asemenea, Primaria vrea sa cumpere garduri metalice de 6 milioane de lei, despre care nu stim unde vor fi puse. Municipalitatea vrea sa cheltuie un milion de lei pentru piese de schimb pentru aparate fitness si locuri de joaca. Alte 5,5 milioane de lei sunt pregatite pentru sistem informatic integrat pentru servicii on-line oferite in Cluj-Napoca, bani cu care se poate construi o primarie cu site-ul aferent", a mai spus Mircea Jorj.
 
Reprezentantii PSD Cluj cer primariei sa anuleze aceste licitatii.

 

Primaruul Sorin Apostu a declarat ca social democratii se inseala pentru ca nu este vorba despre licitatii, ci de anunturi de intentie.


Citeste si...

Primarul Sorin Apostu catre PSD -isti: Licitatile de intentie sunt numai anunturi!

Comentarii Facebook