TIR -uri prin Gheorgheni? Clujenii de pe strada Brancusi se plang ca le crapa casele


Clujenii care locuiesc in cartierul Gheorgheni reclama in continuare prezenta TIR -urilor pe vechiul traseu.

"De ce nu faceti nimic in privinta asta. De ce se mai dau autorizatii de trecere pentru cei care fac tranzit? S-au distrus peretii caselor pe Brancusi de la TIR -uri. E galagie si praf mult. Nu mai suportam. Scoateti o data traficul greu din oras. Nu mai permiteti tirurilor sa intre daca tot ati facut o centura", a scris Amalia Cora.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca o data cu deschiderea centurii Valcele - Apahida tot traficul greu trebuie sa se mute acolo, camioanele si TIR -urile neavand voie sa circule prin oras, pe ruta Calea Turzii - Buna ziua - Brancusi - Titulescu - T. Mihali - Aurel Vlaicu - Traian Vuia.

"Toate tirurile care intra in municipiu fara a avea destinatia aici se afla in stare de contraventie si sunt amendate daca sunt surpinse de cater politistii rutieri. Ceea ce trebuie sa aveti in calcul este faptul ca orasul nostru este destinatie pentru un numar ridicat de masini de trafic greu, care duc si aduc marfuri in Cluj-Napoca - un centru economic important al regiunii. Acestea intra in municipiu pe baza permiselor de libera trecere", precizeaza reprentantii municipalitatii.

 

Conducerea Primariei sustine ca, de multe ori, camionagii se anunta prin statii in momentul in care vad un control in trafic si verificarile esueaza.

 

Vezi mai jos un astfel de caz...

Camionagii fenteaza centura Valcele-Apahida! Ei se avertizeaza prin statii cand sunt razii pe strada Buna Ziua VIDEO

Comentarii Facebook