Teodor Pop-Puscas va candida la Consiliul Judetean Cluj pe listele PSD VIDEO


Actualul consilier judetean din partea PSD Cluj, Teodor Pop-Puscas, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat.

"Voi candida, dar singurul lucru la care ma gandesc este unde mi-ar conveni. Si nu din punct de vedere politic, ci din cauza activitatii mele. Am doua afaceri si am 450 de angajati la o firma si alti 25 la alta. Sunt foarte puternic angrenat in aceste lucruri. Voi candida, dar voi vedea unde: la judet sau la municipiu", a declarat Pop-Puscas la emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara.

Intrebat ce candidatura il tenteaza, Puscas a spus ca: "Sincer, sa nu candidez, dar sunt ambitios si nu renunt. Ca politist a invins intotdeauna dorinta de a-mi face meseria. S-ar putea sa candidez la judet, pentru ca este alt gen de a te manifesta din punct de vedere al proiectelor".

Teodor Pop-Puscas a fost sef al IPj Cluj, pana in 2005, cand a trecut in rezerva. El este asociat si administrator unic la o firma de paza si protectie si detine si un hotel in Cluj-Napoca.

La alegerile generale din 30 noiembrie, Pop-Puscas a candidat la functia de deputat in colegiul uninominal nr. 1, obtinand 4395 de voturi.

Comentarii Facebook