Tăriceanu spune că se gândește serios la o candidatură pentru prezidențiale


Preşedintele partidului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, că se ”gândeşte serios” la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an.

Acesta a mai spus că nu a fost luată încă o decizie dacă va candida din partea alianţei PSD-ALDE sau dacă va candida din partea formaţiunii pe care o conduce.

Sigur, mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale. Dar de aici până la a anunţa candidatura, o să mă întrebaţi, mergeţi singur, mergeţi cu PSD. Nu mă întrebaţi. Nu am luat această decizie. Când o să o iau, sigur o să aflaţi mai multe, dacă o să o iau şi când o să o iau”, a declarat la Digi 24 Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

El a precizat că PSD şi ALDE vor face sondaje care să permită o analiză socio-demografică solidă şi care să permită luarea unei decizii bune, cu şansele cele mai mari de câştigare a alegerilor.

Sigur că există diferite variante, dar primul lucru e că suntem într-o coaliţie şi cel mai probabil o candidatură comună are şanse mai mari decţt două candidaturi separate”, a mai spus liderul ALDE.

Comentarii Facebook