Tariceanu legat de Boc: "Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul"


Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu propune un set de 22 de masuri alternative pentru redresarea economiei. Una dintre idei ar fi ca BNR ar trebui sa plateasca impozit de profit, dar "Boc nu le va folosi pentru ca prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul".

Potrivit realitatea.net, Tariceanu propune ca salariile, pensiile, ajutoarele si indemnizatiile sa nu fie diminuate, ci sa fie inghetate. Sume suplimentare la buget urmand sa fie aduse din desfiintarea tuturor institutiilor publice care au mai putin de 100 de angajati si impozitarea profitului realizat de BNR.

"Lista am facut-o publica si, daca domnul Boc vrea sa o foloseasca, ar fi foarte bine. Am anumite indoieli in ceea ce priveste capacitatea lui de a intelege ca trebuie sa invete. El e genul, stiti e o vorba romaneasca care spune ca "prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul". Lui i se aplica foarte bine aceasta zicala romaneasca, din pacate in detrimentul Romaniei. El, din fudulie nu o sa vrea sa le preia, pentru ca nu sunt creatia lui", a declarat Tariceanu, citat de realitatea .net.

Fostul premier a mai spus ca Boc are putine cunostinte in domeniul economic "care sa-l ajute in aceasta perioada sa adopte masurile necesare pentru stoparea crizei si nu are incredere in cei din jurul lui. Pana la urma a trebuit ca Basescu sa preia conducerea operatiunilor", a mai afirmat Tariceanu.

El a mai spus ca guvernul trece acum printr-o criza de autoritate si ca Emil Boc a devenit unealta lui Basescu si este "un fel de ordonanta a ofiterului, care il trimite: Du-te baiatule si adu calul. Punea saua".

Comentarii Facebook