SUSPANS la BEJ Cluj! La ora 19.00 se va sti cine a castigat Primaria Cluj-Napoca! Boc sau Nicoara?


Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj a amanat pentru ora 19.00 pronuntarea unor rezultate partiale in cazul alegerilor pentru Primaria Cluj-Napoca. Initial ar fi trebuit sa le ofere la 7.00, dar totul a fost amanat pentru ora 12.00.

"Luni dimineata la ora 9.00 au fost centralizate voturile din 89 de sectii din cele 159 de la nivelul municipiului Cluj-Napoca, iar la nivel de judet au fost centralizate voturile doar din 25 de circumscriptii electorale, din cele 81 de la nivel judetean. Am estimat initial ca vom putea furniza rezultate oficiale partiale luni la ora 7.00, dar am amanat prezentarea acestora pentru ora 12.00", a spus Monica Trofin, presedintele BEJ Cluj.

Amanarea pronuntarii se datoreaza si multelor contestatii depuse de USL si PDL, care au cerut renumararea voturilor.

 

Vasile Blaga, seful campaniei PDL la nivel national, a anuntat ca Emil Boc a castigat alegeriel cu 1000 de voturi in plus. Citeste mai departe AICI.

 

Emil Boc are mai multe voturi decat Marius Nicoara, in urma numararii buletinelor de vot din  70% din sectiile de votare din Cluj-Napoca.

Candidatul PDL ar avea 42% din voturi, iar cel al USL 38%, au anuntat reprezentantii ambelor formatiuni, luni dimineata. Citeste mai departe AICI.

 

Duminica seara, la ora 21.00, cand s-au inchis sectiile de votare si s-au anuntat exit poll -urile, situatia statea exact invers: Marius Nicoara era in frunte potrivit datelor furnizate de 3 institute de sondare.

 

REZULTATE EXIT-POLL: Cine este noul primar al Clujului?

Comentarii Facebook