Șulea anunță că încep lucrările pe DN1. Toată lumea aștepta AICI un sens giratoriu

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că vor începe lucrările de transformare a DN1, într-un drum mult mai fluent.

 

Apar semafoarele și două sensuri giratorii. ”Incep lucrarile la semaforizare, partea tehnica, apoi se intra pe realizare efectiva a proiectului finantat din bugetul local.

 

Concomitent, DRDP/CNADNR, administratorul DN1 Avram Iancu, realizeaza un sens giratoriu in zona BMW precum si un punct de intoarcere la Polus.

 

Atentie! Statia CTP de la BMW se muta 150 de metri mai spre municipiu. Avem si promisiunea ferma din partea DRDP/CNADNR ca se va reface marcajul rutier de pe DN1 / Avram Iancu, precum si ca se vor schimba ”biscuitii” de pe marginea drumului, acele rigole.

 

Intre timp, tot legat de Avram Iancu, continua proiectul de trecere in subteran cabluri si apoi realizare trotuare pe ambele parti, pe toata lungimea strazii”.

 

După ce vor fi realizate sensurile giratorii, pe DN1 va fi interzis virajul la stânga, iar șoferii vor trebui să circule până la sensul giratoriu pentru a întoarce și a intra pe strada dorită. 

 

Primarul susține că astfel nu vor mai fi blocate benzile de șoferii care acum opresc pentru a da prioritate și a vira stânga pe drumul dorit. 

Comentarii Facebook