Străzile și trotuarele din Florești, dezinfectate cu o substanță pe bază de clor


UPDATE

Avand in vedere evolutia luptei împotriva COVID-19 (creșterea numărului de infectii, instituirea Stării de Urgență),

ÎNCEP ND DE LUNI, 16 MARTIE 2020, ORA 00.00, ȘI STRĂZILE PRIVATE DESCHISE TRAFICULUI PUBLIC (ȘI MAI ALES TROTUARELE AFERENTE) VOR FI SPĂLATE / DEZINFECTATE CU O SOLUȚIE PE BAZA DE CLOR.

La nivelul comunei Floresti, incepand de vineri seara, străzile și trotuarele sunt spălate / dezinfectate cu o soluție pe baza de clor”, a transmis primarul Horia Șulea.

-------------------

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că a propus și s-a aprobat dezinfectarea trotuarelor și a străzilor din comună (publice sau private) cu o substanță pe bază de clor. 

Avem o nouă măsură de prevenție în lupta împotriva COVID-19 la Florești. Am propus vineri o măsură importantă Comitetului Local pentru Situații de Urgență, iar plenul acestuia a acceptat-o. Începând din vineri seara, străzile și trotuarele mai ales, vor fi spălate cu o soluție ce conține dezinfectant pe baza de clor. E vorba de domeniul public, de un spațiu pe care îl folosim cu toții. Suntem convinși ca menținerea curată și dezinfectarea străzilor și trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă.

Astfel, dacă mâine dimineață (n.red. sâmbătă dimineața) veți simți un oarecare miros de clor, să nu va speriați, este de la dezinfectarea trotuarelor și a străzilor.

Repet, nu e nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ținem cont de această pandemie și să respecte o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, și să evităm aglomerațiile. Și, la fel de important este să fim onești, să avem încredere în autorități”, a transmis primarul comunei Florești, Horia Șulea.

WhatsApp Image 2020-03-14 at 10.14.44.jpeg

Comentarii Facebook