Strada Traian Vuia CEDEAZĂ la câteva luni după asfaltare: Oare este normal? - FOTO

 

Strada Traian Vuia începe să aibă probleme cu toate că asfaltarea s-a încheiat în urmă cu câteva luni. 

 

Oare este normal ca pe o strada reasfaltata anul trecut (mai mult noaptea) sa fie asa de multe capace de canale care se misca si fac zgomot la trecerea masinilor? Mai nou in jurul multor capace de canal asfaltul a inceput sa se crape si sa apara mici gropi care in timp se vor mari. Anul trecut au fost schimbate toate capacele canal de cele doua firme care au reasfaltat strada Traian Vuia caci despre ea este vorba. Cred ca lucrarea facuta de cele doua firme are si ceva garantie si reparatiile sa le faca acestia nu cei carora le apartin capacele de canal.Cateva poze facute in zile diferite. O sa revin si cu alte poze”, a scris clujeanul pe domnuleprimar.ro. 

 

 

 

 

Presa a mai semnalat faptul că după fiecare ploaie, strada Traian Vuia devine un imens ”lac” deoarece pantele de scurgere a apei nu au fost respectate. 

 

Proiectul de asflatare a străzii Traian Vuia a căzut în sarcina firmelor de casă ale Primăriei Cluj-Napoca, Kiat şi Diferit, care au lucrat pe porțiuni. Numele celor două societăţi comerciale au apărut în diferite dosare de corupţie despre care nu s-a mai auzit nimic. În dosarul de corupţie care îl priveşte pe Sorin Apostu, DNA a anunţat, la vremea respectivă, că face o anchetă şi împotriva patronului Kiat, Mustafa Bekar, care avea anumite implicaţii în acel dosar, care, ulterior, se pare că a fost clasat.

 

În dosarul de corupţie care îl priveşte pe Horea Uioreanu, apare şi numele firmei Diferit SRL care i-ar fi trimis politicianului suma de 40.000 de lei. Din nou, despre Diferit SRL şi implicarea patronului în acest dosar de corupţie nu se mai ştie nimic. 

 

Asfaltul proaspăt turnat pe strada Traian Vuia a cedat. Începe să se RIDICE pe marginea drumului - FOTO

Comentarii Facebook