Miercuri 24 Aprilie

Strada Republicii, spartă de E.ON Gaz. Cât durează COȘMARUL și pe ce porțiune se lucrează?

 

E.ON Gaz a demarat lucrările de spargere a străzii Republicii pentru schimbarea conductei de gaz, pe tronsonul cuprins între străzile Alexandru Borza şi Petre Ispirescu.

 

Se va lucra și ziua și noaptea, de luni până sâmbătă, pentru a ”diminua disconfortul locuitorilor din zonă şi pentru finalizarea investiţiilor cât mai repede”.

 

Pentru siguranţa circulaţiei în zonă, sensul unic de pe str. Petre Ispirescu se va inversa pe direcţia de mers str. Bisericii Ortodoxe spre str. Republicii, coborârea  pe str. Republicii făcându-se  pe str. Ion Mincu - str. Bisericii Ortodoxe.

 

Tronsonul cuprins între străzile Alexandru Borza şi Petre Ispirescu este unul dintre ultimele cuprinse în planul de modernizare a străzii Republicii şi estimăm că lucrările de înlocuire a conductelor şi branşamentelor de pe această stradă se vor finaliza cel mai probabil până la începutul lunii august, urmând ca până la începutul lunii septembrie carosabilul din zonă să fie refăcut integral şi readus la starea iniţială”, au precizat reprezentanții companiei.

 

Modernizarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Republicii din municipiul Cluj- Napoca este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei E.ON Gaz Distribuţie pentru anul în curs. Prin intermediul acestui proiect în valoare totală de 13,5 milioane lei se vor moderniza circa 35 de kilometri din reţeaua de distribuţie gaze naturale a municipiului, în principal pe străzile Republicii, Donath, Andrei Mureşanu, Scorţarilor, E. Grigorescu, Alexandru Vlahuţă, Calea Mănăştur, Calea Turzii şi Câmpului.

Comentarii Facebook