Strada Răzoare din Florești va fi modernizată cu 3 milioane de lei! Bogdan Pivariu: „Noul Florești are nevoie de astfel de proiecte!”


Strada Răzoare din Florești, din apropiere de VIVO, va fi modernizată și lărgită! Proiectul a fost scos la licitație pentru 3.071.264,94 de lei. Investiția va duce la fluidizarea traficului în zonă. 

„Pe strada Răzoare implementăm un proiect care are ca scop desființarea sensului unic, de asemenea lărgirea intersecției și lărgirea străzii care permite accesul la blocurile de deasupra acestei intersecții. Pe acest tronson am creat un trotuar tocmai pentru siguranța celor care locuiesc aici și ieșeau direct în carosabil. După lărgirea ei, un nou trotuar va fi creat pe partea cealaltă. 

În partea terminală a străzii sunt prevăzute stațiile pentru mijloacele de transport în comun care ies din carosabil tocmai pentru a nu obtura traficul în momentul în care mijlocul de transport ajunge în stație. Unde, de asemenea, avem prevăzute noi parcări și stații pentru mașini electrice. Această investiție este necesară pentru a putea în primul rând înlesni circulația celor care locuiesc în această zonă. Noul Florești are nevoie de astfel de proiecte!”, explică Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești. 

Proiectul include:

- 2875 mp sistem rutier nou

- 970 mp trotuare

- 595 ml canalizare pluvială

- 575 ml strada nouă cu lățime de 6,00 m pentru transport în comun

- 2 stații de autobuz

- 10 locuri de parcare

- 2 locuri de parcare pentru stații de încărcare

Comentarii Facebook