Strada Câmpului va fi lărgită pentru a se circula mai fluent. Ce soluții se vor adopta

 

Strada Câmpului urmează să fie lărgită cu încă o bandă de circulație pentru a fi fluidizat traficul. 

 

RADP Cluj lucrează la realizarea unui proiect și apoi se va trece la lărgirea străzii.

 

Lărgirea intersecției Câmpului cu Frunzișului se va face prin crearea unei banzi. Intrarea pe Câmpului se va mai putea face cu lărgirea unei benzi de circulație și care va ajuta la fluidizarea traficului. E prinsă deja la noi în analiză, e prinsă și în buget. RADP lucrează la proiectare, pentru că pentru orice lucrare ne trebuie autorizație de construcție.

 

Luând din trotuarul generos, care este foarte larg acolo, se poate crea o bandă suplimentară care să ducă la decongestionarea traficului. O bandă din sensul giratoriu spre strada Câmpului. Repet acolo este un trotuar larg din care se poate lua. De pe o parte mult, de pe cealaltă mai puțin și se mai poate crea o bandă suplimentară”, a declarat primarul Emil Boc, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Probabil, lucrările vor începe în 2017.

 

Cluj-Napoca: Propuneri pentru o mini-centură pentru decongestionarea traficului de pe strada Câmpului

 

Traficul pe strada Câmpului este sugrumat în fiecare dimineață de sutele de mașini care formează o coloană ce se întinde până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Frunzișului. 

 

Vă reamintim că atacurile la persoană, comentariile cu injurii sau amenințări vor fi cenzurate automat. Vă rugăm să păstrăm un spațiu de dezbatere civilizat!

Comentarii Facebook