Sambata 10 Decembrie

Au fost finalizate lucrările de asfaltare din Scrind Frăsinet

 

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic, turiştii şi locuitorii din zonă în legătură cu faptul că se continuă seria mai amplă a lucrărilor de investiţii pe drumul judeţean DJ 108C Mărgău - Călata - Mănăstireni.

 

Proiectul vizează modernizarea şi reabilitarea unui sector de drum în lungime de peste 23 de kilometri, de la kilometrul 36+050 până la kilometrul 59+000, pe multe sectoare de drum lucrările fiind deja finalizate.

 

Astfel, în aceste zile au fost finalizate lucrările pe raza localităţii Scrind Frăsinet - poziţii kilometrice cuprinse între kilometrul 56 şi kilometrul 57 - prin aşternerea de covor asfaltic în două straturi - binder şi strat de uzură, precum și inserţie de material geocompozit antifisură între cele două straturi de asfalt. Tot pe acest tronson de drum urmează să se execute şanţuri şi acostamente.

 

Totodată, lucrările de investiţii continuă pe drumul judeţean DJ 108C Mărgău – Călata – Mănăstireni, pe sectorul cuprins între poziţiile kilometrice 50 şi 52.

Comentarii Facebook