Strada Buna Ziua si Fagului, reabilitate in acest an! Vezi detalii VIDEO


Strazile Buna Ziua si Fagului vor fi reabilitate in acest an din fondurile Ministerului Transporturilor. Cele doua artere au fost cedate de Primarie in administrarea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj.

"Sunt discutii purtate de mai mult timp, inca dinainte de iaugurarea centurii ocolitoare Valcele - Apahida. In ultimele saptamani am reluat aceste discutii pentru ca trebuia sa prevedem in buget o asemenea chestiune. Domnul Pantelimon a reusit sa faca demersuri la Ministerul Transporturilor si sa obtina aceste fonduri in bugetul lor pentru anul 2012, pentru reamenajarea strazilor Buna Ziua si Fagului, respectiv amenajarea de trotuare si de rigole, iar evident noi sa putem implementa iluminatul public pe aceasta strada foarte importanta din acest municipiu, care este practic artera principala dintr-un nou cartier.

Daca lucrarile vor incepe in jur de 31 martie, ele sunt estimate sa dureze 6 luni de zile, mai putin de jumatate din acest interval pentru primul tronson de 850 de metri, adica pana la primul mare supermarket, iar cealalata perioada de 3 luni, pana la 1,7 kilometri cu trotuar, rigole", a declarat primarul Radu Moisin.

Investitia vizeaza si reabilitarea strazii Fagului, atat in ceea ce priveste carosabilul si trotuarele.

Investitia va fi de 1,2 milioane de lei fara TVA pentru strada Buna Ziua, iar pentru strada Fagului nu s-au facut inca estimarile. "Primaria va investi in iluminatul public 115.000 de lei, urmand sa fi montati 30 de stalpi de iluminat public si 35 de grupuri de iluminat", a mai spus Moisin.

Comentarii Facebook