Strada Borhanci s-a ”rupt” din cauza traficului greu, care merge la Centura Vâlcele-Apahida - FOTO

 

Strada Borhanci, inaugurată în 2012 după o investiție de 7 milioane de lei, a avut nevoie de reparații pentru că s-a ”rupt” în câteva locuri. 

 

Cum se poate ca la 6 luni de la inaugurare, strada Borhanciului, pe ultima porțiune, s-a stricat și a intrat in realibitare pe porțiuni mari. Se întâmplă asta din doua cauze: 1. Pentru ca s-au grăbit cu tăierea panglicii, cei de la Kiat pe ultima porțiune nu au mai făcut fundație, ci au turnat repede două straturi de asfalt ca să termine lucrarea. 2. Cei care lucrează la centura, pe lângă jaful realizat în timp, distrug și drumurile Clujului, transportând camioanele cu piatră pentru santier prin Cluj (au creat o rampă de materiale la capătul Borhanciului înainte de centură). 

 

Rezultatul? Avem o strada din nou în șantier și vom avea o stradă renovată recent cu milioane euro deja peticită”, ne-a scris un localnic.

 

Am trimis poliția locală. Strada e în garanție, dar dacă se deteriorează și nu ține de garanție, plătim noi din banii noștri. Nu există nicio autorizație de trecere pentru Borhanci pentru centura ocolitoare. Este o stradă în care am investit 7 milioane de lei în 2012. Nu au traseu. Nu au autorizație să transporte poatră”, a declarat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook