Stolojan: Demisia lui Băsescu ar fi ultima cireaşă pe un tort amar

 

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, a declarat că demisia lui Traian Băsescu ar fi ”ultima cireaşă” pe un ”tort amar”.

 

Stolojan a declarat că Traian Băsescu ”îşi va relua atribuţiile şi va încerca să repare atât cât se mai poate din ceea ce în aceste luni a fost stricat efectiv în ceea ce priveşte credibilitatea României ca o ţară membră a NATO, membră a Uniunii Europene, capabilă să asigure ceea ce se cheamă statul de drept în România, care e principalul atu în orice relaţie pe care o avem cu aceste instituţii”, conform RFI.

 

El a mai precizat că declarațiile războinice ale lui Antonescu şi Ponta sunt făcute la supărare.

 

Eu cred că dânşii vor înţelege şi ar fi spre binele României să înţeleagă că trebuie să accepte coabitarea cu preşedintele Băsescu, iar preşedintele Băsescu a declarat înainte chiar de suspendare că el este dispus să coopereze cu aceştia şi practic, actele lui, desemnarea lui Ponta ca premier, dovedesc acest lucru”, a mai spus Stolojan.

 

În legătură cu o demisie a lui Traian Băsescu, europarlamentarul PDL a spus că: ”Nu cred că un om care se bucură de credibilitate, singura personalitate politică la ora actuală la vârf în conducerea ţării, care se bucură de credibilitatea partenerilor externi să-şi dea demisia. Asta ar fi, poate, ultima cireaşă pe tortul amar al pierderii de credibilitate pentru România”.

Comentarii Facebook