Stenograme din sedinta PDL: "Coruptia ne-a facut mult rau"


Un lider PDL a lansat acuzatii grave in partid la sedinta Consiliului National de Coordonare, unde s-a decis schimbarea conducerii. 

"Coruptia ne-a facut mult rau in partid. in acelasi timp, coruptia nu reprezinta singura problema cu care ne-am confruntat. As spune ca PDL n-a avut o directie si a repetat greselile de atunci. Eu am mare respect pentru domnul presedinte Boc, de aceea nu o sa-l menajez nici azi. Cred ca in timp s-a lasat o foarte mare marja de manevra arbitrariului si conducerii in interes personal si cred ca partidul nostru nu si-a folosit toti oamenii buni - plecand din teritoriu - pana la nivel national. in campania electorala nu am reusit sa avem un concept unificator, fiecare si-a facut campanie asa cum a crezut", a spus un membru PDL, citat de realitatea.net.

"Pana atunci mai sunt 176 de zile. Si in aceste 176 de zile avem in primul rand de dus o lupta cu Guvernul. Avem, in al doilea rand, de dus o campanie electorala, care sa insemne in primul rand mobilizarea militantilor. Avem in acelasi timp de dus o batalie cu credibilitatea. (...) As vrea sa va mai spun, dragii mei, ca nu trebuie sa mai incurcam deloc rezultatele din 10 iunie, n-au avut nicio legatura cu ce se va intampla pe 2 decembrie. In 2 decembrie va fi pe viata si pe moarte", a spus Ioan Oltean.

Comentarii Facebook