Stațiile CTP de la Gară, mutate provizoriu pentru începerea lucrărilor de modernizare. Vezi de unde poți lua autobuzul în zona Gării


Compania de Transport Public (CTP) Cluj anunță că stațiile de autobuz din Piața Gării se vor muta temporat începând de astăzi, 4 aprilie, pentru începerea lucrărilor de modernizare din zona respectivă. Stațiile vor fi relocate până la finalizarea lucrărilor pe strada Horea, între strada I.L.Caragiale și Piața Gării.

Modernizare de 1.5 milioane lei pentru Stația CTP de la Gară

Noua staţie CTP de la gară va avea acoperiş verde şi panou lateral, băncuţe, iluminare cu LED, dar şi un dispecerat: birou abonamente tiketing pentru 2 operatori, birou dispecerat pentru 1 operator, 2 grupuri sanitare. În zona staţiei se vor monta granit şi coşuti de gunoi. De asemenea, vor fi camere de supraveghere video.

Municipalitatea va demola două staţii de autobuz care nu au mai fost modernizate din anii '90 (Piaţa Gării şi de la Expo Transilvania), urmând ca în locul lor să fie construite staţii moderne. Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca are în vedere modernizarea a 87 de staţii de autobuz şi alinierea acestora la standarde internaţionale în domeniu”, au declarat reprezentanții primăriei.

Valoarea totală a investiției este de 1.501.398 lei (valoare cu TVA). Durata de execuție a lucrărilor este de 3 luni. Durata de execuție a lucrărilor este de 3 luni.


Comentarii Facebook