Spitalul de Copii din Cluj, dotat cu noi echipamente medicale! Valoarea lor depășește 1 milion de lei


Consiliul Judeţean Cluj a aprobat darea în administrare a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii a unor noi echipamente medicale, a căror valoare este de 1.014.927 lei.

Echipamentele care urmează să fie date în administrarea unităţii sanitare aflate în subordinea forului administrativ judeţean sunt un aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless, un analizator pentru determinări toxicologice şi un termostat pentru uz medical.

Acestea au fost achiziţionate în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de forul administrativ judeţean şi care vizează dotarea Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Deoarece dotările de ultimă generaţie sunt extrem de importante în procesul de examinare, diagnosticare şi tratare a micilor pacienţi, căutăm permanent să oferim cadrelor medicale tot sprijinul necesar în asigurarea unui act medical de înaltă calitate. Vom continua să investim în sănătate!", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Comentarii Facebook