Speriați de PROTESTE, constructorii lucrează și în weekend la drumul GROAZEI - Gherla - Fizeşu Gherlii - Ţaga

 

Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, a făcut un control la drumul judeţean 109C Gherla - Fizeşu Gherlii - Ţaga.

 

Societatea constructoare a informat liderul forului administrativ judeţean în legătură cu faptul că în cursul zilei de joi, 31 august a.c., au fost demarate efectiv lucrările de reciclare şi reprofilare cu adaos de material-umplere gropi, la finalul zilei fiind realizaţi cca. 450 de ml. În ceea ce priveşte ziua de vineri, până la ora vizitei la faţa locului fuseseră realizate deja lucrări pe circa 400 de ml, estimându-se ca la sfârşitul zilei lucrările de intervenţie să fie finalizate pe încă cca. 300 de ml. În acest fel, după primele două zile lucrările vor totaliza cca. 1150 de m din cei  5200 de m care sunt vizaţi. Întrucât se prefigurează ca şi în cursul zilei de sâmbătă, 2 august, condiţiile meteo să fie optime, lucrările vor continua într-un ritm alert, cu o medie zilnică de cca. 600-700 de ml, astfel încât acestea să poată fi încheiate la finalul săptămânii viitoare”, precizează reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

 

Lucrările de intervenţie asupra acestui sector de drum  vizează o suprafaţă totală de 29.118 mp, eliminarea gropilor prin acoperirea cu aproximativ 1.500 mc de material pietros şi tratarea burduşirilor prin aplicarea unui strat de bază de 6 cm. 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook