Duminica 28 Aprilie

ȘOC! USR-PLUS Cluj și-a stabilit candidații la Deputați și Senatori! Ungureanu e pe cinci, Goțiu pe doi


Alianța USR-PLUS Cluj și-a stabilit candidații la Senat și Camera Deputaților, iar ”greii” Emanuel Ungureanu și Mihai Goțiu au fost învinși de cei din PLUS, care au luat toate locurile eligibile. 

Senatorul Mihai Goțiu este pe locul al doilea la Senat, deci s-ar putea sa nu prinda funcția, iar Emanuel Ungureanu, un luptător cu nedreptățile din sistemul sanitar, a fost scos din joc. Ungureanu e pe locul al cincilea, în condițiile în care Alianța USR-PLUS va face, probabil, cel mult trei deputați la Cluj.

De la USR Cluj singurul care a prins un loc ”fruntaș” este Radu Molnar, locul 3, considerat un necunoscut în filială. Situația este cu cântec. Cu astfel de nume necunoscute, USR-PLUS va repeta, probabil, la Cluj scorul de la alegerile locale, cand candidați total lipsiți de notorietate au fost  promovați de Alianță. Consecinta a fost ca USR a căzut de la 30% pe județ (40% pe muncipiul Cluj-Napoca), cât a obținut la alegerile europarlamentare, la 16,65% la alegerile locale în Cluj-Napoca și 17% în județ. 

Untitled.jpg

Comentarii Facebook