Sindicatul de la Aeroportul Internațional Cluj susține că parcarea a fost numai cârpită de UTI


Sindicatul Independent al Aeroportului International Avram Iancu Cluj susține că parcarea nu a fost refăcută integral, ci s-a lucrat numai pe 15% din suprafața care trebuie reperată.

Sindicatul transmite Consiliului Județean Cluj să inceteze cu ”transmiterea de comunicate neadevărate și în totală contradicţie cu realitatea. Facem referire la comunicatul transmis de dumneavoastră ieri, 25 martie 2019 cu privire la finalizarea lucrărilor la carosabilul parcării auto din cadrul aeroportului. 

După cum bine cunoașteți și dumneavoastră de la responsabilii tehnici din cadrul Consiliului Județean care au urmărit lucrările, ceea ce s-a reparat reprezintă o parte infimă, adică aproximativ 15% din totalul suprafeței care necesită reparații. Mai mult, grămezi de resturi de bitum zac nestingherite în parcare, fără să fi deranjat responsabilii dumneavoastră. 

Ne exprimăm profundul dezacord cu privire la modul în care induceți în continuare în eroare opinia publică. Parcarea necesită intervenţii de reparaţii şi întreținere serioase și urgente. (foto) Considerăm că perioada aceasta este cea mai prielnică pentru a face acest lucru, ținând cont și de faptul că nu a început sezonul estival, când traficul aerian este în plină expansiune. 

Mai mult, prin nefinalizarea tuturor lucrărilor de reparații la parcare, suprafata betonată se va deteriora și mai mult în perioada următoare, reprezentând un real pericol pentru siguranţa pasagerilor, a angajaților aeroportului, precum și pentru agenții economici care își desfășoară activitatea în perimetrul aeroportului. 

Dacă prin diferite moduri ați discreditat angajații aeroportului sau v-ați ascuns de dialogul cu aceștia, vă rugăm să nu manipulați și comunitatea și mass media prin neadevăruri transmise în comunicatele dumneavoastră de presă! 

Cu stimă, Gabriel Ene – președintele organizației sindicale”.

Consiliul Județean Cluj a anunțat acum 2 zile că toată partea a fost asfaltată și că lucrări mai ample de structură vor fi făcute numai în toamnă, după ce se termină  zborurile charter. Problema este că atunci va fi timp foarte scurt de lucru și există riscul ca parcarea să fie nefuncțională pe durata iernii. 

Sub presiunea publică, parcarea de la Aeroportul Cluj a fost asfaltată - FOTO

Comentarii Facebook