Simulare BAC 2023. Elevii clujeni vor începe simulările pentru Bacalaureat, de luni, 27 martie


4.208 de elevi clujeni vor susține, începând de luni, 27 martie 2023, simularea județeană a Examenului Național de Bacalaureat, 2023. 

Simularea examenului național de Bacalaureat începe luni, 27 martie 2023, cu proba scrisă la Limba și literatura română. 

Marți, 28 martie 2023, va avea loc proba obligatorie a profilului, urmată de proba la alegere a profilului și a specializării care se se va desfășura miercuri, 29 martie 2023. Joi, 30 martie 2023, elevii claselor a XII-a, care studiază în limba minorităților naționale vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă. 

Simularea probelor scrise se va desfășura în 64 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj. 

Evaluarea lucrărilor se realizează la nivelul unității de proveniență a elevilor, iar rezultatele vor fi comunicate în 6 aprilie 2023. Rezultatele obținute la simularea examenului nu vor fi publice, nu se vor afișa și nu se vor putea depune contestații în urma aflării rezultatelor. La solicitarea scrisă a elevului sau a părinților, notele pot fi trecute în catalog.

Probele încep la ora 9:00, iar accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Elevii vor fi așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe unitate școlară. Timpul alocat fiecărui examen va fi de trei ore. Toate sălile de clasă în care se vor susține simulări de examen sunt dotate cu sisteme de supraveghere video și audio. 

Un detaliu foarte important pentru elevi!

Pentru rezolvarea subiectelor, elevii care susțin examenul vor putea folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor vor utiliza numai creion negru. 

Comentarii Facebook