Și Poliția Locală parcheză pe trotuar, pentru un sandvici de la Rosa - FOTO

 

Un clujean a sancționat un echipaj de la Poliția Locală Cluj-Napoca, parcat pe trotuar pe strada Andrei Șaguna, lângă fast-food -ul Rosa.

 

Andrei Șaguna, menționez că este zonă pietonală și au acces doar riveranii. Așa se respectă ordinea de către dragii noștrii polițiști, parchează pe unde apucă. 

 

Aseară de exemplu când am vrut să intru pe stradă cu mașina mea, (str. Andrei Șaguna, mai pe înțelesul tuturor, de la fast food Rosa în dreapta), intrarea era blocată de o mașină al cărui șofer își tocmai cumpăra sandwichul, iar polițistul care vorbea la telefon, (desigur între timp cu mașina parcată pe trotuar), mă liniștea că numai puțin trebuie să aștept, pentru că sigur vine șoferul și își mută mașina ca să pot intra. Deci luarea unor măsuri chiar și verbale, pentru ce? Doar am timp de fiecare dată să aștept omul să își comande și să-și cumpere sandwichul, nu?

 

Să înțelgem foarte bine că, polițistul parchează unde vrea, pentru că are Dacie pe care scrie ”Poliția Locală” și asta îi conferă dreptul să facă ce vor mușchii lui, iar cetățeanul care parchează la fel de neregulamentar, este scutit de orice avertisment (măcar atât) sau sancțiune, pentru că la fel face și cel care ar trebui să îi îndemne pe oameni să respecte ordinea, legile și așa mai departe”, ne-a scris B.A.

Comentarii Facebook