Serban Radulescu: Nou infiintata Uniune Social-Liberala urmareste demolarea puterii si vaneaza functii


Senatorul PDL Cluj, Serban Radulescu, sustine ca nou infiintata Uniune Social-Democrata (USL) isi propune sa demoleze puterea si sa vaneze functii in ministere si deconcentrate.

"In urma incheierii aliantei cu PSD, liderul PNL, Crin Antonescu, nu mai are nicio garantie ca va putea candida la functia de presedinte al Romaniei asa cum a promis electoratului sau, iar noua fratie politica - Uniunea Social-Liberala - are ca principale obiective demolarea puterii si impartirea functiilor la toate nivelurile, ceea ce inseamna ca interesele romanilor sunt proiectate in plan secund. Struto-camila USL inseamna doar ideologii contrare, dorinta de parvenire si sete de razbunare", a declarat Serban Radulescu, intr-un comunicat de presa.

Parlamentarul clujean sustine ca alianta dintre PSD-PNL-PC ridica semne de intrebare in ceea ce priveste moralitatea.

"PC se desprinde nonsalant de PSD, care l-a propulsat in Parlament, si se agata sau este agatat de PNL, cu care leaga o prietenie trainica, bazata pe interes, formand Alianta de Centru Dreapta. PSD iarta tradarea PC si se pupa romantic cu alianta nou formata, inchegand Uniunea Social-Liberala. Politica romaneasca este mereu surprinzatoare", a mai afiormat Radulescu.

Senatorul sustine ca USL urmareste inlaturarea PDL de la putere pentru a pune mana pe functii si resurse.

"Important pentru PSD, PNL si PC este sa ajunga sa aiba ce isi imparti intre ei. Inlaturarea prin orice mijloace a Guvernului actual si, daca se poate, a presedintelui Traian Basescu, pentru a pune mana pe putere, cu tot ce inseamna ea", a spus Serban Radulescu.

Alinata PSD-PNL-PC a fost semnata, sambata, cand a fost infiintata Uniunea Social-Liberale.

Comentarii Facebook