Seplecan: De luni începe asfaltarea drumului județean Gherla - Fizeșu Gherlii - Țaga

 

Consiliul Județean Cluj va demara de luni, 29 septembrie, lucrările de asfaltare a drumului județean Gherla - Fizeșu Gherlii - Țaga.

 

Consilierul județean Mihai Seplecan susține că ”în timpul scurt al celui de-al doilea mandat la președinția Consiliului Județean Cluj, am demarat și finalizat în timp record lucrările de reabilitare a drumului judeţean 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, supranumit, sugestiv, ”drumul groazei”.

 

Vestea bună este că, urmare a discuțiilor avute cu domnul Mircea Avram, noul director al RAADPP Cluj – căruia îi mulțumesc pentru solicitudine, de luni încep lucrările de protejare cu asfalt a acestei investiții de aproape 2 milioane de lei. Este vorba despre drumul pe care-l folosesc locuitorii a șase comune din județ, fiind și accesul către una dintre cele mai frumoase zone turistice ale județului, inclusiv către lacurile de la Geaca, Țaga și Cătina. Vom avea minim 20.000 de fericiți beneficiari, dacă-i socotim numai pe locuitorii din cele 6 comune”, a declarat consilierul județean și președinte executiv ACL Cluj, Mihai Seplecan.

 

El susține că, din momentul în care o hotărâre judecătorească îl va repune în drepturi la conducerea Consiliului Județean Cluj, va reuși asfaltarea celor 1200 kilometri de drumuri județene.

Comentarii Facebook