Sens unic pe Mehedinti! Pe strada va circula si un autobuz


Primaria Cluj-Napoca va discuta joi, 5 aprilie, despre propunerea de instituire a unui sens unic pe strada Mehedinti, iar apoi RATUC sa introduca si un autobuz pe aceasta strada.

Comisia Municipala de Sistematizare a Circulatiei a dezbatut in februarie propunerea RATUC de introducere a unui autobuz pe Mehedinti, dupa instituirea sensului unic pe tronsonul cuprins intre strada Campului si aleea Retezat.

Propunerea a fost supusa dezbaterii pe site -ul Primariei, iar mai multi clujeni si-au spus parerea.

"Instituirea sensului unic pe strada Mehedinti - pe tronsonul cuprins intre strada Campului si aleea Retezat, sensul propus fiind dinspre strada Campului. Problema a fost postata pe site -ul Primariei pentru o dezbatere publica, iar cei interesati au putut sa-si exprime parerea fata de instituirea sensului unic. Faptic, au fost 9 persoane care au transmis punct de vedere asupra propunerii din care: 3 au fost de acord, 3 impotriva, unul nu se poate pronunta la propunere si doreste sens giratoriu la intersectia Izlazului - Mehedinti si altul care aproba linia de transport in comun, dar nu se pronunta asupra sensului unic", precizeaza Primaria Cluj-Napoca.

 

Vezi AICI cum se va circula.

Comentarii Facebook