Sens unic pe Calea Moților, conform proiectului. Primarul Emil Boc spune că încă nu e clar


Proiectul de modernizare de pe Calea Moților prevede că pe o porțiune va fi sens unic, între strada George Coșbuc și strada Clinicilor. 

Pe segmentul Clinicilor - George Coșbuc, pe Calea Moților, circulația se va desfășura în sens unic, spre Calea Mănăștur, circulația în ambele sensuri fiind posibilă doar pentru transportul public în comun, prin benzi dedicate”, propun specialiștii în proiect. Acolo trebuie să apară o bandă dedicată de transport în comun, iar drumul este foarte îngust. Acum sunt patru benzi, dar două vor trebui cedate transportului în comun.

Acum, Emil Boc a declarat că nu e încă nimic bătut în cuie.

Când se vor finaliza lucrările de lărgire la Mărginașă, vom elabora și strategia de trafic, pentru că acum comprimarea de la Fabrica de Bere ne împiedică să facem benzi dedicate. Trebuie să regândim într-o manieră eficientă mobilitatea. Nu vă pot spune definitiv cum vom proceda, există mai multe propuneri pe masă, inclusiv cea menționată de dvs., iar varianta finală o va lua comisia de circulație și va rezulta din simulări, din combinarea părerilor experților”, a declarat primarul Emil Boc, la o emisiune Radio. 

Lucrarea va costa 26.502.699,47 lei, fără TVA și vor dura 18 luni.

Comentarii Facebook