Boc îl susține pe clujeanul Sabin Sărmaș pentru funcția de ministru al Digitalizării


Deputatul clujean Sabin Sărmaș are șanse mari să ajungă ministru al Digitalizării, fiind susținut și de primarul Emil Boc, dar și de majoritatea liderilor PNL. 

Sabin Sărmaș este susținut de liderii PNL de la Cluj în timp ce Iulian Popescu este un apropiat al secretarului general al PNL - Dan Vîlceanu și este în prezent secretar de stat la Digitalizare. Cea mai mare susținere în rândul liderilor PNL o are Sabin Sărmaș care este un bun specialist și are o colaborare foarte bună cu miniștrii cabinetului Ciucă", au explicat surse din interiorul PNL pentru HotNews.ro.

Sabin Sărmaş a fost secretar de stat și președinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României timp de un an și jumătate. 

Sabin Sărmaș este președinte al Comisiei pentru tehnologia informațiilor, din Camera Deputaților.

Postul de ministru al Digitalizării este liber după scandalul cu deputatul Florin Roman, fiind acuzat de plagiat și că și-a trecut în CV o licență la Universitatea Babes Bolyai, unde nu a urmat cursurile.

Primarul Emil Boc îl susține pe Sabin Sărmaș

Evident că noi susținem orice candidat din zona Clujului, dar suntem la fel de realiști că aceste funcții sunt la nivel național și vom vedea. Domnul Sărmaș este o resursă umană extrem de valoroasă a Clujului și a PNL. Este un om care a confirmat în funcțiile pe care le-a deținut. Amândoi au bastonul de ministru, dar decizia va fi în interiorul partidului. Premierul Ciucă are ultimul cuvânt”, a spus primarul Clujului, Emil Boc.

Comentarii Facebook