Semaforul de la Kaufland - Mănăștur a fost repornit și încurcă circulația

 

Semaforul de la Kaufland - Mănăștur încurcă circulația, care se derulează cu mare dificultate pentru că strada Câmpului este prea îngustă pentru a face față și traficului dinspre parcarea supermarketului.  

 

De când au fost repornite iarăși aceste semafoare, circulația de pe strada Câmpului se desfășoară foarte greu. De la ieșirea din sensul giratoriu de la intersecția străzilor Câmpului-Izlazului-Frunzișului și până la intersecția cu Calea Mănăștur circulația se face bară la bară. Pentru ca o mașină să parcurgă strada Câmpului în sensul menționat mai sus, aceasta stă la culoarea roșie a semaforului și de patru ori!

 

În plus, dacă ies de la magazinul Kaufland mai mult de cinci mașini, ieșirea din magazin se blochează. Asta deoarece toate mașinile care la ieșirea din parcarea magazinului efectuează virajul la stânga se opresc la culoarea roșie a semaforului care permite trecerea pietonilor”, precizează consilierul local Ioan Bîldea.

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca susțin că semaforul a fost amenjata de cei de la Kaufland și este corelat cu cel din intersecția din apropiere. 

 

Până în 2 octombrie 2014, acest semafor era pornit numai după ora de vârf a dimineții, respectiv ora 8.00. Dup această dată, din dispoziția primarului ”s-a luat decizia ca totuși semaforul să funcționeze pe galben intermitent chiar dacă nu aceasta reprezenta cauza absolută pentru care în unele momente ale zilei traficul se desfășura mai anevoios; acesta fiind regimul de funcționare impus la momentul actual”, precizează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook