Miercuri 21 Februarie

Șeful PSD confirmă că Horia Nasra și Cornel Itu sunt membri PSD - VIDEOPreședintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat că deputații Horia Nasra și Cornel Itu sunt membri PSD.

Întrebat la o emisiune TV dacă cei doi deputați din Cluj se întorc în partid, Ciolacu a spus că au revenit deja: ”Domnul Nasra și domnul Itu sunt în PSD, sunt în grup și în regulă la partid”.

După ultimul Comitet Executiv Național (CEx) al PSD a ”transpirat” informația că Marcel Ciolacu ar fi transmis conducerii interimare a PSD Cluj să înceteze cu discursul public prin care se vehicula că Itu și Nasra nu sunt membri PSD, pentru că aceștia sunt deputați de Cluj, poziție din care dețin chiar funcția de vicepreședinți ai PSD Cluj.

În plus, s-ar fi transmis că Marcel Ciolacu va veni la Cluj pentru a analiza starea filialei, măcinată de plângeri interne și decapitări ale unor organizații municipale și comunale cu performanțe la ultimele alegeri locale. 

Marcel Ciolacu nu a precizat când va veni la Cluj.

Conducerea interimară a PSD Cluj a negat toate aceste informații ”transpirate” din CEX -ul PSD, dar declarația televizată a lui Marcel Ciolacu confirmă că unele lucruri sunt reale.


Comentarii Facebook