Șef PSD Cluj, prezintă platoul cu carne de la restaurantul lui: 1.200 de lei. ”Cu 12 bețe cumpăr juma de vacă” / ”Alții mănâncă o lună de 1200 de lei”


Șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, se laudă cu platoul cu carne de la restaurantul pe care îl deține, prețul fiind de 1.200 de lei. Puțini dintre votanții frecvenți ai PSD se pot atinge de astfel de produse prezentate cu lejeritate de un  politician crescut cu bani publici.

Toți ați întrebat cât costă un astfel de platou. Avem platoul Chicago, al partenerului meu din America. E singurul platou unde găsiți mici, cârnăciori, Tomahawk, mușchiuleț de vită, aici e cel mai bun burger care îl puteți mânca în Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, e 1200 de lei. Am vrut să fac înăuntru filmarea, dar înăuntru e plin. Vă pup”, a explicat socialistul Avram Gal. Probabil că votanții PSD, pensionarii care de abia se descurcă de la o lună la alta, nu mai înțeleg nimic. Social-democrații se poartă ca niște liberali la Cluj. ”Oare ce le spune celor amărâți când le intră în casă și îi spun că au 1200 de lei pentru o lună întreagă?”, se întreabă un clujean. 

Cei care au auzit prețul au reacționat:

”Cu 12 bețe cumpăr juma de vacă dăte'n spanac si de nu mănâncă juma de stradă ți'ai dracu de jăpcari. Valoarea reala e maxim 400 ron. 5 mici/1 burger/ 1 cârnat maxim 100 ron, restul am zis în mare 300 ron, dar pana la 12 bețe?”.

”Mars ma… Acolo nu-s 3 kg de carne și ceri 1200 roni … S..ge-o la Chicago!”.

”Are alură de marketing si se face plăcut prin a fi oarecum parvenit, dar acest domn nu are nimic. Va rog sp angajați o domnisoara dornică de un marketing de calitate, sau de ce nu pe cineva care chiar are cunoștințe despre beef steaks.

Cat despre steaks si burgeri, atat acest domn, cat si staff-ul lui ar avea nevoie de puțină inițiere dacă își doresc/te succes în acest domeniu.

Sincer, 300 EURO cat cere pe acest platou, îmi comand de pe net vreo 5-6 kg de vita de calitate. Vă doresc clienți pe masura marketing-ului si calității produselor voastre!”.

”Alții mănâncă o lună de 1200 de lei.Opulenta nesimțită”.

Comentarii Facebook