Duminica 27 Noiembrie

Se introduce canalizarea în satul Gheorgheni, din comuna Feleacu. Era și cazul! - FOTO


Consiliul Județean Cluj a eliberat autorizația de construire în vederea execuției lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare menajeră în localitatea Gheorgheni, comuna Feleacu. 

În prezent, localitatea situată în imediata vecinătate a municipiului Cluj-Napoca nu dispune de un sistem centralizat de deversare a apelor uzate, imobilele fiind canalizate prin sisteme locale, de tipul foselor septice și al bazinelor vidanjabile. 

Pentru rezolvarea acestei situații, Primăria Feleacu a decis implementarea unui proiect ce prevede introducerea rețelei de canalizare pentru toți consumatorii casnici și necasnici din satul Gheorgheni. În valoare de peste 14,5 milioane de lei, investiția va deservi 630 de gospodării, cu cca. 1.900 de locuitori.  

Rețeaua de canalizare, amplasată pe toate străzile din localitate, va avea o lungime totală cumulată de peste 19,5 km. De-a lungul ei vor mai fi amenajate alte 11 stații de pompare a apei uzate.  

În paralel se derulează un proiect ce vizează introducerea rețelei de alimentare cu apă potabilă în Zona Metropolitană Cluj-Napoca, inclusiv în satul Gheorgheni. 

Comentarii Facebook