Se cere demisia lui Alexandru Cordoș de la conducerea PSD Cluj


O parte din conducerea PSD Cluj s-a întors împotriva lui Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj, și cere schimbarea lui din funcție.

Cei care solicită schimbări la vârful organizației și care conduc lupta sunt președintele filialei municipale a PSD Cluj, Ovidiu Secară, și secretarul executiv al PSD Cluj, Horia Chirteș.

Motivele invocate de tabăra care cere demisia lui Cordoș sunt faptul că acesta a avut probleme penale în trecut și că nu are performanțe care să îl mențină în funcția de președinte al PSD Cluj. 

Ovidiu Secară și Horia Chirteș i-au prezentat doleanțele senatorului PSD Cluj, Vasile Dâncu, cerându-i schimbarea lui Alexandru Cordoș, dar, se pare, că fără niciun succes.  

------------------------

UPDATE

Eu, Horea D. Chirteș, nu am făcut parte din delegația care s-a întâlnit sambătă cu Dl. Profesor Vasile Dancu. Din cate știu nu a fost vorba de o delegație, ci de un grup de colegi din organizația municipală, care s-au întâlnit cu Dl. Profesor pentru discuții care țineau strict de municipiu. 

O informație falsă este și faptul că i-am solicitat demisia președintelui Alexandru Cordoș, nu este altceva decât o încercare de destabilizare a organizației noastre.

Consider că Organizația PSD Cluj este pe un drum bun, mai avem nevoie de muncă și încredere ca să realizăm ceea ce ne dorim pentru această organizație și pentru electoratul nostru.

Pentru asta avem nevoie de unitate, încredere, corectitudine, perseverență și continuitate în ceea ce facem”, a declarat Horia Chirteș.

Comentarii Facebook