Se caută observatori interni pentru Referedumul din 29 iulie, la Cluj-Napoca

 

Cetăţenii interesaţi de asigurarea corectitudinii şi transparenţei alegerilor din 29 iulie pentru suspendarea Presedintelui Romaniei pot fi observatori interni pentru Referendumul Naţional.

Aceştia sunt invitaţi să ia parte la pregătirea şi derularea activităţilor de observare a procesului electoral. Cei interesaţi vor beneficia de instruire pentru activitatea pe care o vor desfăşura în calitate de observatori şi de asistenţă continuă din partea APD.

Recrutarea este realizată de filiala Cluj a Asociaţiei Pro Democraţia (APD), în colaborare cu Centrul Raţiu pentru Democraţie (CRD).


Astfel, APD pune la dispozitia celor interesaţi telverde gratuit 0800 070 100 (activ în intervalul 28-29 iulie 2012) şi platforma on-line www.alegericorecte.ro, unde pot fi postate nereguli şi fraude din perioada de campanie şi din ziua votului, pentru a le face publice şi sesiza instituţiile relevante pentru controlul şi soluţionarea lor.

Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este Ioana Moldovan, coordonatorul regional al Asociaţiei Pro Democraţia la numărul de telefon  0751. 229 649 sau pe e-mail, la adresa apd.cluj@apd.ro sau pe Mădălina Mocan, director executiv CRD, 0264. 317 555 sau office@ratiudemocracycenter.org.

Termenul limită până la care se fac înscrieri pentru observatori este 24 iulie 2012.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook