Duminica 4 Decembrie

Scandalul din USL continuă. Crin Antonescu vrea desființarea USD


Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunțat că liberalii își vor menține propunerile de miniștrii pentru Guvern și că Sorin Ilieșiu a fost exclus din partid, precizând că ”nu orice nătărău poate vorbi oricând în PNL".

De asemenea, Antonescu le-a cerut membrilor PSD, UNPR și PC anularea imediată a documentelor USD, care, susține acesta, contravin protocolului USL.

"PNL îşi menţine propunerile pentru posturile de miniştri care îi revin: Klaus Iohannis, ministru de Interne, vicepremier, Eugen Nicolaescu, ministru de Finanţe, Teodor Atanasiu, ministru al Economiei, Cristian Buşoi, ministrul Sănătăţii. PNL solicită PSD discuţii privind reorganizarea Guvernului, până spre 15 iunie, discuţii despre reducerea numărului de ministere, a aparatului administrativ. Dar asta o chestiune de perspectivă, deocamdată mergem pe formula prezentă. Solicităm respingerea unor chestiuni de natură administrativă: respingerea cât mai urgentă a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea, adoptarea urgentă a măsurilor privind neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS. PNL celorlalţi trei membri ai USL: PSD, UNPR, PC - anularea imediată a documentelor USD pentru că ele contravin flagrant protocolului USL, punctul 9. În această discuţie am întrebat deschis dacă cineva pune în discuţie o eventuală demisie, retragere a mea din fruntea PNL. Am solicitat propunerea pentru excludere a domnului senator Ilieşiu pentru a da un semnal foarte clar că PNL nu este o sală e aşteptare unde poposesc unii, PNL e un partid unde nu orice nătărău poate vorbi orice la orice moment", a declarat Crin Antonescu, la finalul şedinţei BPC, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook