Scandal la Consiliul Județean Cluj! Seplecan a chemat Poliția: Nu mă las intimidat

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a anunțat Poliția și Jandarmeria după ce a aflat că angajații RAADPP Cluj vor protesta și amenința consilierii județeni joi, 30 iulie, 

 

În cadrul ședinței de joi, ar urma să se voteze desființarea Regiei și transformarea ei în direcție în cadrul CJ Cluj. Proiectul amenință angajații direct, salariile urmând să scadă, iar activitatea lor să fie controlată direct de conducerea Consiliului Județean Cluj.

 

Am vorbit cu domnul Eugen Pop, șeful Jandarmeriei, am vorbit cu șeful Poliției Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, după ce am fost sesizat din cadrul RAADPP Cluj că, joi, angajații doresc să vină la Consiliul județean pentru manifestări și pentru a încerca să blocheze votul consilierilor județeni, să pună presiune pe ei.

 

Repet acest vot nu este o dorință a consilierilor județeni sau a președintelui, ci este un vot conform legii, iar consilierii județeni care nu vor vota vor fi sancționați conform legii, apare acest lucru și în proiectul de hotărâre. 

 

Consider că legea este lege și nu se schimbă prin presiuni. Am avut presiuni asupra mea pe care le-am sesizat mass-mediei și organelor abilitate. 

 

Dacă vor fi proteste, voi cere Consiliului de Administrație al RAADPP să îl demită pe directorul Mircea Avram și voi cere o anchetă pentru a fi depistate persoanele care au instigat la violență și persoanele care le-au dat dreptul angajaților să plece la protest din timpul serviciului”, a spus Mihai Seplecan, președintele CJ Cluj.

Comentarii Facebook