Sătul de minciuni, un clujean s-a apucat singur să repare strada din spatele blocului - FOTO


Un clujean care locuiește pe strada Migdalului, din cartierul Gruia, s-a săturat să mai stea cu mânba intinsă la Primăria și să ceară ajutor, mai ales că toată lumea pasează responsabilitatea. 

Clujeanul a adus un camion cu balastru și acoperă singur gropile. 

Bine ca se pun banci cu wi-fi si autobuze electrice, dar chestiile marunte din spate nu le baga în seama.

Sunt peste 100 de apartamente care au acces si in spate, si nu fac nimic (ei zic ca terenul este al CFR (caile ferate), dar am sunat la CFR la legistratura CF (carte funciara) si ei nu stiu nimica.

Cand am vorbit cu viceprimarul in emisiune la Antena 1, au spus ca o sa imi ia numarul din redactie si o sa ma sune sa se gaseasca o solutie cu drumul

, dar nu m-a sunat nimeni. Le-am spus ca un 8×4 de balastrul coasta 1500 lei la balastiera (doar ca nu vreau sa ma trezesc cu dosar penal)/

Asa ca m-am informat si sunt la limita legii (ca sa nu am dosar penal) am adus eu 2.5 mc de balastrul cu o suma foarte mica (180 lei) si m-am apucat sa fac eu.

Bine ca 100 de apartamente platesc impozit la Primarie si Primaria Cluj-Napoca nu ne ajuta cu nimic.

Foarte simplu puteau sa trimita de la RADP un echipaj sa faca ce am facut eu”, ne-a relatat clujeanul. 

Aberant ar fi ca acum Primăria să trimită Poliția Locală pentru a-l amenda.

Cam asta este Clujul, aspectul exterior sa arete bine pentru Primarie, in rest ce nu este la vedere, nu este prioritate. Daca se face scena Untold in spate la mine la bloc era asfaltat si ca in palma”, a mai spus clujeanul.

Comentarii Facebook