Satul Borșa - Cătun (jud. Cluj) este izolat de lume. Bun venit în România reală - FOTO


Ca să ajungi în Borșa - Cătun trebuie să te încumeți să treci printr-o vale adâncă, unde mașinile rămân uneori blocate. Așa a pățit o cloujeancă.

Oamenii au o punte dintr-o bârnă, care să treacă, dacă își pot ține echilibrul. Acestea sunt condițiile de trai în anul 2020, an electoral, într-o comună mare a județului Cluj. 

Am discutat astăzi cu dumneavoastră la telefon legat de satul Borsa Catun.

Vreau sa se facă ceva pentru bătrâni și acest sat, unde nu au un pod  pe care sa treacă să poată ajunge la strada principală, unde strada principală e blocată să poți ajunge cu mașina în satul Borșa, iar pentru asta toate mașinile sunt obligate să treacă prin  această comună, unde este o vale mare, unde am și rămas blocată cu mașina eu și alți oameni la rândul lor, unde drumul plin de pietriș s-a stricat, unde mașinile merg cu o viteza neadecvată având în vedere că pe acel drum umblă bătrânii și pot fi accidentați. 

A fost astăzi primărița comunei să vadă situația și am rugat-o să facă măcar un amărât  de pod pentru bieții săteni, iar răspunsul ei a fost ca NU are cu cine să-l facă”, ne-a relatat o clujeancă.

received_229579691655718 (1).jpeg

received_743339926233905 (1).jpeg

Comentarii Facebook