Sala Polivalentă se ”extinde”. Primăria anunță că vor mări considerabil capacitatea locurilor



Primarul Emil Boc a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii Știri de Cluj LIVE, că în perioada următoare se va mai extinde capacitatea Sălii Polivalente.

Acesta a explicat că se va mai monta un inel, care ar mări capacitatea de așezare a spectatorilor cu încă 1.000 de locuri.

În vederea pregătirii pentru Campionatul European, la Sala Polivalentă mai extindem capacitatea cu încă 1.007 locuri prin crearea inelului trei, în partea a a doua a acestui an. Deja se face proiectul, se va scoate la licitație”, a declarat Emil Boc.

Primarul a precizat că noul inel va fi construit în locul unor spații destinate restaurantelor sau magazinelor, care au rămas neocupate.

Era un loc destinat pentru restaurante sau spații comerciale, însă având în vedere solicitările pentru competițiile acestea europene ca sala să aibă în jur de 10.000 de locuri, iar cei de la baschet ne-au cerul 10.000 de locuri, singura soliuție este să mărim capacitatea cu încă un inel, care la unele meciuri poate să nu fie utilizat. Vor fi încă 1.007 locuri în inelul al treilea, cu posibilitatea adăugării a încă 2.000 de locuri prin amplasarea gradenelor retractabile, în funcție de competiție. La baschet avem posibilitatea adăugării mai multor locuri, mai aproape de teren, astfel că ajungem la 10.000 de locuri”, a mai explicat primarul Clujului.

Comentarii Facebook