Sabin Sărmaș va candida la funcția de primar al Clujului: Orașul e ca o mămăligă care stă să explodeze - VIDEO


Deputatul PNL, Sabin Sărmaș, și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Clujului, înaintea primarului Emil Boc, colegul lui de partid. Cel mai probabil, Sărmaș va fi exclus din partidul condus dictatorial de Boc și oamenii lui.  

Deputatul Sărmaș a fost la o emisiune la DIGi 24, unde a fost întrebat de ce vrea să candideze împotriva lui Emil Boc: ”Pentru că orașul nostru a ajuns într-o etapă care trebuie să ducă la următorul nivel. E… ca să folosesc o vorbă de la Revoluție, ca mămăliga care stă să explodeze. Frumoasă, de cinci stele, dar care dacă nu e dusă la următorul nivel se va sufoca curând”, a explicat deputatul PNL Sabin Sărmaș, la DIGI 24.

În acest moment este evident că Sabin Sărmaș va fi exclus din PNL. Acesta ar putea candida fie independent, fie susținut de anumite partide politice sau din partea polului de dreapta: USR, Forța Dreptei, PMP.

Cert este că pentru Cluj se anunță o campanie electorală fierbinte, iar toate ”bubele” primarului Emil Boc vor fi dezbătute intens de candidații tineri care vor intra în lupta locală.

Comentarii Facebook