Duminica 28 Aprilie

”Dezvoltarea Clujului i se datorează lui Emil Boc” - Consilierul județean Bashar Molhem îi bate obrazul unui coleg răzvrătit


Consilierul județean Cluj, Bashar Molhem, a făcut o postare publică în care îl ceartă pe disidentul Sabin Sărmaș, atrăgându-i atenția că dezvoltarea Clujului i se datorează primarului Emil Boc.

Deputatul PNL Sabin Sărmaș a uimit opinia publică cu o postare în care îl critică pe Emil Boc. Sursele politice spun că de fapt liberalul va candida la funcția de primar al Clujului de la o altă formațiune politică și prin această ieșire publică și-a anunțat ruptura de partid.

Bashar Molhem i-a atras, însă, atenția că acum ”câteva luni, ai recunoscut chiar tu, Sabin, vedem și în presa locală, că Emil Boc este omul care a dat aripi Clujului”.

Emil Boc și dezvoltarea Clujului

O postare surprinzătoare a colegului Sabin Sărmaș separă succesul Clujului de Emil Boc. 

Dragă prietene, astăzi nu sunt de acord cu tine.

Dincolo de ambițiile sau simpatiile politice, cred că trebuie sa fim onești: Clujul s-a transformat radical în ultimii 20 ani. Deschiderea, dezvoltarea, emanciparea municipiului s-au petrecut în mandatele actualului primar.

Cu siguranță, ceilalți actori din ecosistemul local precum si locuitorii orasului au avut meritele lor, dar direcția, cadrul de dezvoltare, viziunea, echilibrul instituțional au fost asigurate de către Emil Boc. Nimeni nu poate nega acest lucru. 

Faptul că se mută mii de români la Cluj este o foarte bună confirmare a faptului că avem un oraș frumos, dinamic, civilizat, sigur, cu numeroase posibilități de realizare profesională și personală.

Astăzi, Clujul privește din stratosferă multe alte orașe.

Acum câteva luni, ai recunoscut chiar tu, Sabin, vedem și în presa locală, că Emil Boc este omul care a dat aripi Clujului. Eu am rămas cu aceeași părere, a ta, se pare că s-a schimbat.

Clujul este un oraș de succes, cu un primar care a confirmat pe plan local, național și european. Așa că, dragă Sabin, să fim corecți și să dăm Cezarului ceea ce este al Cezarului”.

Bashar Molhem a fost consilier local în perioada 2016 - 2020, vicepreședinte al PNL, și actualmente este consilier județean, fiind cel mai tânăr ales local din partea PNL Cluj. 

Comentarii Facebook