S-a turnat asfalt pe drumul penal de la Rachitele - Ic Ponor

 

Consiliul Județean Cluj anunță că s-a turnat primul strat de asfalt pe drumul penal Răchițele – Prislop – Ic Ponor.

 

La 27 august 2015, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL efectua lucrări de reprofilare a drumului cu material pietros pe mai multe tronsoane de drum și de așternere a primului strat de asfalt (binder cu o grosime de 6 centimetri).

 

Pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (aproximativ 14 kilometri) s-a turnat primul strat de covor asfaltic pe o lungime de 7,6 kilometri, pe ambele sensuri de circulație.

 

Pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății SC Cridov SRL (aproximativ 6 kilometri), la data de 10 august 2015 erau executate lucrări de așternere a primul strat de asfalt pe o lungime de 4 kilometri, pe ambele sensuri de circulație, anunță RAADPP Cluj.

 

În săptămâna 17-23 august, ritmul lucrărilor a fost afectat de condițiile meteorologice nefavorabile.

 

Drumul Răchițele - Ic Ponor este anchetat de DNA Cluj, pentru faptul că firma care a câștigat licitația a folosit betoane inferioare calitativ. Proiectul este finanțat din fonduri europene și dacă nu va fi terminat la timp (finalul anului 2015) Consiliul Județean Cluj va trebui să suporte restul de suma care trebuie investită.

Comentarii Facebook