Sambata 26 Octombrie

S-a lansat oficial prima candidatură la funcția de Președinte al României. „Un milion de apartamente la prețuri accesibile”

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

Acesta și-a lansat candidatura în cadrul unui eveniment desfășurat la Arenele Romane din București, unde au participat câteva sute de membri de partid.

George Simion a precizat că AUR nu va face nicio alianță cu PSD sau PNL și că „mandatul său e imperativ” în acest sens. „AUR face alianțe doar cu românii”, le-a transmis el colegilor de partid, cerându-le să voteze în forurile administrative locale doar „ce este în interesul românilor”.

În privința programului său din campania pentru prezidențiale, Simion a spus că vine cu „soluția împroprietăririi românilor”, respectiv cu un proiect „de construcție a unui milion de locuințe la prețuri accesibile”. „Vor spune unii că, vai, nu e posibil. Ba e posibil, prin mult, mult efort și noi știm să depunem efort și să fim harnici. De asta sunt singurul președinte de partid care a ținut să iasă în față să își asume candidatura la președinția țării. Ceilalți merg pe la ambasade și sunt leneși”, a comentat Simion.

Comentarii Facebook