Risipa si coruptia caracterizeaza mandatul lui Sorin Apostu la Primaria Cluj, cred tinerii liberali


Reprezentantii organizatiei de tineret a PNL Cluj sustin ca realizarile cu care se mandeste primarul Clujului, Sorin Apostu, sunt "inflorituri".

 

"Risipa, coruptia si birocratia administrativa caracterizeaza mandatul de pana acum al primarului Sorin Apostu, proaspat uns sef peste PDL Cluj-Napoca, omul lui BOC, cum ii placea lui sa se laude in 2009", sustin reprezentantii Tineretului National Liberal intr-un comunicat de presa.

 

Ei sustin ca toate realizarile cu care se lauda Sorin Apostu in scrisorile pe care le trimite cetatenilor sunt "inflorituri" sau "nu ii apartin".

 

Tinerii liberali sustin ca, dincolo de "realizarile" Primariei, investitorii parasesc Clujul si strazile recent asfaltate de firmele de casa ale PDL sunt pline de gropi. De asemenea, liberalii spun ca mijloacele de transport in comun sunt invechite, ca din marile proiecte de locuinte pentru tineri, Cartierul Lomb si Cartierul Tineretului, s-a ales praful si ca blocurile ANL ajung cu precedera prietenii si cunoştintele celor din PDL.

 

"Pentru ca noi, tinerii liberali, consideram ca edilul sef isi prezinta trunchiata activitatea sa de primar, manipuland opinia publica, TNL Cluj-Napoca demareaza, incepand de maine, o campanie de informare a clujenilor numita Adevaratul Jurnal Municipal", se mai arata in comunicat.

 

Liberalii ameninta ca vor distribui in cutiile postale din oras scrisori in care va fi prezentata realitatea din oras, care, in opinia lor, este diferita de cea a primarului.

Comentarii Facebook