Restricții de circulație pe strada Eroilor! Șoferii trebuie să fie atenți. Pivariu: Sperăm să profităm de vacanța elevilor - FOTO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță restricții începând de luni, 27 iunie, pe strada Eroilor, pentru lucrări în cadrul proiectului de modernizare.

Având în vedere evoluția lucrărilor ce se derulează într-unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură, se instituie restricții de circulație pentru următoarea săptămână.

Astfel, se impune întreruperea circulației în întregime în zona complex rezidențial Emerald Garden, pentru lucrări de dezafectare a podului existent de acces și continuarea operațiunilor de întubare a Văii Sînaslăului.

Rutele ocolitoare recomandate pentru riverani sunt strada Porii - strada D. Mocanu- Eroilor (sens spre Lidl), sau strada Porii,- D. Mocanu - D. Tăuțan - DN str Avram Iancu.

Îmi doresc ca vremea să permită continuarea lucrărilor în ritm susținut, să poată fi fructificată la maximum perioada de vacanță a copiilor și cotele de trafic relativ mai scăzute iar etapele acestui proiect să fie realizate în condiții optime, iar perioada de disconfort creată să fie cât mai scurtă”, a declarat Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook