Miercuri 24 Aprilie

Remus Lăpușan, reales în funcția de președinte al PSD Cluj VIDEO


Remus Lăpușan a fost reales în funcția de președinte al organizației județene PSD Cluj, în cadrul conferinței județene pentru alegerile PSD Cluj, organizată joi, 28 martie.

Remus Lăpușan nu a avut contracandidat și a fost ales în unanimitate, de toți cei 500 de membri PSD prezenți la conferință.

 

Sunt foarte multe lucruri de făcut la nivelul județului Cluj, iar obiectivul nostru principal este o bună guvernare pe plan local. Prioritatea noastră principală este fapte nu vorbe, cetățeanul este pe primul loc”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

 

Proaspăt realesul președinte de partid a precizat că Ioan Rus va candida pentru funcția de vice-președinte, din partea regiunii de Nord-Vest.

Am votat mai multe rezoluții, prima rezoluție a fost de susținere a domnului Ioan Rus, în calitate de vice-președinte al regiunii de Nord-Vest”, a mai declarat Lăpușan.

PSD are 6 județe în regiunea de Nord Vest, iar din fiecare județ îl va susține pe Ioan Rus.

Avem 6 județe care fiecare are un anumit număr de candidați, iar din fiecare județ se va alege un candidat pentru funcția de vice-președinte pe zonă. Domnul Rus a acceptat candidatura, am vorbit și cu colegii din zonă, iar toți mi-au spus că îl susțin pe domnul Ioan Rus”, a mai spus Lăpușan.

Comentarii Facebook