Remus Lăpușan, mulțumit după victoria zdrobitoare a USL. Ce colegii crede că va câștiga USL la Cluj - VIDEO

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, s-a declarat mulțumit de victoria zdrobitoare a USL la nivel național. El a spus ce colegii vor fi câștigate sigur la Cluj de candidații USL.

 

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au participat la vot, chiar dacă în această zi condițiile meteorologice au fost foarte dificile. Le muțumesc tuturor celor care au votat Uniunea Social Liberală. Vreau să le spun că suntem cu toții foarte bucuroși. Avem mari responsabiliăți, dar ne vom achita de ele. Pentru noi este o mare bucurie, este o victorie zdrobitoare a USL și cred că vom face ca pe viitor să avem o Românie puternică și să rezolvăm problemele țării. 

 

Sunt foarte curios ce se va întâmăla în județul Cluj și cine va lua mandate. Astăzi o să stăm și să vedem cum se vor ditribui mandatele. Eu sper că sunt foarte mulți colegi care au luat peste 50 plus unu din voturi și bineînțeles că bucuria este cu atât mai mare”, a declarat Remus Lăpușan, liderul PSD Cluj. 

 

Întrebat dacă speră ca USL să obțină 5 mandate pe Cluj, Remus Lăpușan a declarat că: ”Ne dorim foarte mult acest lucru. Eu cred că Clujul trebuie reprezentat mai bine la București. Astfel ne va fi mai facilă munca și la Consiliul Județean Cluj și per ansamblu. Eu cred că cel mai bine stăm, în funcție și de alegerile locale, în Colegiul 3 Senat (unde candidează Marius Nicoară) e unul unde vom avea un rezultat foarte bun. Sper și în municipiul Cluj-Napoca în Colegiul 3 (unde candidează Aurelia Cristea) și pe zona de munte (Colegiul 9, unde candidează Elena Uioreanu)”.

 

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PARLAMENTARE: USL obtine 57% din voturi

Comentarii Facebook