Remus Lăpușan: Emil Boc trebuie să se trezească și să administreze Clujul - FOTO

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, îl acuză pe primarul Emil Boc că este ”furat de mirajul politicii naționale și de implicarea în micile jocuri politice din PDL” și a uitat să mai administreze orașul.

 

Liderul PSD Cluj susține că primăvara a prins zona Făget cu maldăre de gunoaie, iar drumul ”spre oaza de recreere de lângă Cluj-Napoca” este o aventură din cauza numeroaselor gropi din carosabil.

 

Emil Boc trebuie să-și revină din letargia instituțională în care este ancorat, să viziteze Clujul și să rezolve problemele clujenilor. Este inadmisibil ca munți de gunoaie să treacă neobservați de autoritățiile locale în zona Făget, unde mii de clujeni își petrec lunar, timpul liber de la sfârșitul săptămânii”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Lăpușan a dat ca exemplu și protestul locuitorilor din colonia Sopor, care au protestat astupând gropile de pe stradă cu pietriş, pe care l-au descărcat din căruțe.

 

Emil Boc trebuie să se trezească din visul micii politici naționale a PDL și să-și asume responsabilitatea administrării orașului. Locuitorii străzii Sopor plătesc taxe şi impozite la primăria Cluj-Napoca, dar nu beneficiază de aceleași drepturi, precum orice contribuabil”, a încheiat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Comentarii Facebook